(CC BY-NC) Cordylus

(CC BY-NC) Cordylus

Bidragydere


 

Jørn Erslev Andersen (f. 1953)

Lektor lic.phil. i æstetik, kunst og litteratur ved Æstetik & Kultur på Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet. Har udgivet en række bøger og mere end 200 artikler om litteratur, kunst, filosofi og æstetik, bl.a. antologien Sansning og erkendelse. Æstetikhistoriske grundtekster fra Baumgarten til Kant (2012), monografien At sætte i situation. Asger Jorns triolektik & situlogi (2017), ”Beskrivelse uden sted - om Giorgio Agambens paradigmeteori og det litterært singulære” i Slagmark #72 (2015) og ”Efterskrift” i Friedrich Hölderlin, Tårndigte (2016). 

Mikkel Bolt (f. 1973)

Lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. Seneste udgivelser: Trumps kontrarevolution (Nemo, 2017), After the Great Refusal (Zero Books, 2018) og Hegel after Occupy (Sternberg Press, 2018).

Tobias Dias (f. 1990)

Ph.d.-studerende ved Idéhistorie, Aarhus Universitet. Arbejder på et projekt om den kunstneriske avantgardes historieforståelse i mellemkrigstiden. 

Mikkel Flohr (f. 1985)

Ph.d.-studerende ved Institut for Samfund og Erhverv, Roskilde Universitet. Han er MSc i politisk sociologi fra London School of Economics og MA i filosofi fra Kingston University. Hans primære forskningsinteresser er social og politisk teori som han tidligere har skrevet om i blandt andet DistinktionTelos og Historical Materialism. Hans nuværende forskningsprojekt er en kritik af politisk teologi med afsæt i Marx’ Kritik af Hegels Retsfilosofi.

Andrew Hartman (f. 1972)

Professor i historie, Illinois State University. Forfatter til bøgerne Education and Cold War: The Battle for the American School (2008) og A War for the Soul of America: A History of the Culture Wars (2015). Har derudover forfattet en lang række artikler til bl.a. Journal of American Studies, The American Historian, Washington Post og Jacobin. Arbejder lige nu på bogen Karl Marx in America.

Andreas Beck Holm (f. 1973)

Cand.mag. i filosofi og fransk og PhD i filosofi fra Aarhus Universitet. Han er lektor ved Afdeling for Filosofi og Idéhistorie ved Aarhus Universitet og forfatter til en række artikler om politik og samfundsforhold samt til flere bøger, herunder Karl Marx (2004), Videnskab i Virkeligheden (2011) og Benedict Spinoza (2018).

Søren Mau (f. 1989)

Ph.d-studerende ved Institut for Kulturvidenskab, Syddansk Universitet med et projekt om økonomisk magt i kapitalismen. Har blandt andet udgivet ’The Transition to Capital in Marx’s Critique of Political Economy’ (Historical Materialism, 2018), ‘Fra væsen til stofskifte: Marx’ arbejdsbegreber’ (Slagmark #76), ’Det er ikke nødvendigt at leve i nødvendighed’, med Henrik Jøker Bjerre (System, frihed og virkelighed, Philosophia, 2016), ’Freudomarxismen – Hvad var det, og hvad gik galt?’  (Lamella: Tidsskrift for teoretisk psykoanalyse, 2016) og Hæv stemmen! (Forlaget Nemo, 2015). 

Dominique Routhier (f. 1983)

Ph.d.–stipendiat ved Institut for Kulturvidenskab på SDU. For tiden aktuel med en radiosamtale med journalist Anna Ullman om Marx og værdikritik (Hospital Prison University Radio, 2018), samt med en Marx-relateret artikel om 'Arvesyndens politiske økonomi: Fra Søren Kierkegaard til Roswitha Scholz' (K&K, 2018).

Gert Sørensen (f. 1948)

Dr. phil., seniorforsker ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk, Københavns Universitet. Oversætter bl. a. af Gramscis Fængselsoptegnelser (1991). Forfatter til artikler og bøger samt redaktør på antologier om italiensk og europæisk kulturhistorie. Seneste bøger på dansk Niccolò Machiavelli (2014) og Antonio Gramsci (2015, skrevet sammen med Carsten Jensen). Arbejder aktuelt med den italienske historicisme. 

Magnus Møller Ziegler (f. 1989)

Cand.mag. i filosofihistorie fra Københavns Universitet. Ph.d.-stipendiat i filosofi, Aarhus Universitet. Forsker primært i den samtidige reception af Hegels filosofi og i Karl Marx, især Kapitalen.